Här har vi samlat dom vanligaste frågorna vi får. Vänligen läs igenom och hittar du fortfarande inte ditt svar nedan så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.

ÖPPETIDER

Festivalområdet öppnar 15.00 och 01.00. Musiken tyst fr 23.55

ÅLDERSGRÄNS

Vi har 18 års gräns på hela området. Gäller även vid målmanssällkap.

HUR TAR JAG TILL ZINKENSDAMMS IP?

Då det är begränsat med parkeringar, vi har inga reserverade utan hänvisar till gatuparkering så rekommenderar vi kommunaltrafik eller taxi. Närmsta tunnelbanestation: Zinkensdamm.
Se SLs reseplanerare.

FINNS DET SITTPLATSER TILL ALLA?

Korta svaret är Nej. Det är en festival och ingen ren konsertupplevelse. Det finns läktarna som har väldigt många sittplatser med tak över huvudet. Finns utplacerade bord. Det går även att sitta på gräsplanen, ta med en egen filt.

KAN JAG GÅ UT O IN PÅ OMRÅDET?

Nej, man kan inte komma o gå som man vill. Vid speciella fall så tar vakterna beslut om det är OK. Men då vi serverar alkohol så kan vi inte ha folk som kommer och går under hela dagen.

VAD KAN JAG INTE TA MED PÅ OMRÅDET?

Du får inte ta med dig egen mat och dryck in på området.

Husdjur, flaggor, selfiesticks, parfymer, laserpekare, ljudsystem, campingstolar, sittpallar, fyrverkerier, film/systemkameror och paraplyer lämnas också hemma. Blir det regn, ta med regnkläder samt poncho!

Självklart får du heller inte ta in någon typ av droger, objekt som kan användas som vapen, vassa föremål eller glasflaskor. Är det något du är osäker på som du vill/behöver ta med in på området, så kontakta oss först så slipper du bli av med saker.

Du får ta med en tom flaska som du fyller på området med vatten. Det är OK att ta med filtar att sitta på samt sittunderlag.

FINNS DET LÄKARE PÅ PLATS?

JA, vi har personal från Röda korset på plats samt närhet till sjukhus.

VILKEN TYP AV MAT OCH DRYCK KOMMER SÄLJAS PÅ OMRÅDET?

Fantastisk festivalmat! Vi har ett tiotal foodtrucks samt Nybroe Smörrebröd som normalt finns i Östermalms Saluhall kommer ansvara för en finare tält med mat o dryck. Detta bokas separat. Mer info länkas här.

Vatten stationer finns inne på området. Då får ta med en TOM flaska.

GÅR DET ATT BOKA BORD I VIP?

Nybroe Smørrebrød kommer ha ett tält med möjlighet att boka bord. Ni gör detta genom att maila tomas@tomasevent.com

FÅR JAG PENGARNA TILLBAKA OM EN ARTIST STÄLLER IN?

Nej, biljetten gäller för hela festivalen. Ställer en artist in försöker vi hitta en ledig ersättare för det blocket.

VAR HITTAR JAG SPELSCHEMAT?

Vi presenterar inom kort en stomplan när artisterna kommer spela. som vi publicerar här på hemsidan samt våra sociala medier. Det går även ut ett informationsmejl till den som köpt biljetterna.

ÄR BILJETTERNA PERSONLIGA?

Nej, våra biljetter är inte personliga. Du kan köpa till en kompis i ditt eget namn. Vi tar dock avstånd från all andrahandsförsäljning av biljetter och har ingen möjlighet kontrollera eller kompensera för ogiltiga, makulerade eller falska biljetter. Köp alltid via vår egen hemsida och Nortic som är vår leverantör av biljettköpen. När du klickar på ”Köp biljett” hamnar du rätt.

JAG HITTAR INTE MINA BILJETTER I MIN MAIL? HJÄLP?

Lugn, gå in på

och om det inte hjälper, maila oss på

FÅR JAG RÖKA PÅ OMRÅDET?

Nej, på grund av lagen som tillsattes 1:a juli 2019 så får man inte röka på idrottsarenor (oavsett evenemang) eller på serveringsområden. Detta resulterar i att rökare får gå utanför området för att röka i samband med entrén.

FUNKTIONSVARIATION

Köp en biljett i kategorin Rullstolsbiljett så ingår en ledsagare utan extra kostnad i biljetten. Behöver du fler så måste dessa lösa en extra biljett. Det finns tillgänglighetsanpassade toaletter på området.

ÖVRIGA FRÅGOR?

Lättast är att kontakta oss via mail, info@tillbakatill80talet.se alt telefon +46 8 85 68 00.